Translate!

Sunday, October 6, 2013

Barcelona buys

Lieve lezers!

Hierbij eindelijk weer eens een update. Ik had in m'n vorige post beloofd om m'n aankoopjes van vakantie te laten zien, dus dat ga ik doen! Laatste tijd is het nogal rustig rondom de blog, dat komt door een aantal: ik heb het drukker met school, ik heb een nieuwe hobby en... ik vergeet het gewoon vaak. Vooral die nieuwe hobby heeft er veel mee te maken denk ik, aangezien ik eerst het allerliefst nieuwe kleren ging shoppen om ze vervolgens zo mooi mogelijk op foto vast te leggen.

Mijn budget is nu wat geslonken, waardoor ik niet zo vaak meer kan winkelen, waardoor ik het ook weer wat minder interessant vind om outfit-foto's te maken. Ik roep heel vaak 'We moeten echt weer eens blog-foto's maken!' tegen m'n vriend, maar het komt er nooit meer van. Maar dat wil ik graag weer oppikken! Anyway; mijn hobby (als je het zo kunt noemen) is krachttraining. Dat werkt ook niet echt mee voor die outfit-foto's; als ik heb gesport, zie ik er niet echt uit om door een ringetje te halen en heb ik ook niet altijd zo'n zin om me helemaal te fatsoeneren haha. In de zomervakantie ging ik 5-6 keer per week naar de sportschool, nu college weer is begonnen lukt helaas maar 3-4 keer per week. Het lijkt me wel leuk om andere meisjes/vrouwen te spreken die ook krachttraining doen. In mijn sportschool ben ik een van de weinige vrouwen die er echt krachttraining doet.. jammer!

Als ik over een tijdje een beetje blij ben met het resultaat dat het sporten en gezond eten me op heeft geleverd, zal ik wel wat vergelijkingsfoto's posten - maar dat zal waarschijnlijk nog wel even duren.

Maar dan nu, de aankoopjes uit Barcelona en Sitges!


Dit olifantenshirt (ik houd van olifanten!) komt van een supertof winkeltje in Sitges dat LSD heet. Dat staat voor Love Sex and Diamonds. Ik vind het een.. opvallende naam voor je merk. Ze hebben een hele winkel vol witte shirts en hempjes met toffe opdrukjes. Deze was mijn favoriet en nam ik mee!Deze komt van de Bershka, die in dat enooorme winkelcentrum dichtbij het strand van Barcelona (het heet iets met 'mare' in ieder geval). Ik heb daar 2,5 uur ongeveer in m'n eentje rondgestruind, Niels vond het niet zo interessant dus die ging ondertussen wat anders doen haha.Dit komt van een winkeltje dat Shana heet, ik heb 'm zelf nog nooit ergens anders gezien dan daar in dat winkelcentrum, maar het zal vast buiten Nederland/in Spanje een bekende winkel zijn. Veel dingetjes waren er erg ordinair -CoolCat stijl-, maar deze vond ik wel tof.
Het linker kettinkje komt van Bershka, de rechter van Shana. Ik had ze samen met de shirts gekocht -als setjes zeg maar-, maar de linker bleek uiteindelijk bij heel erg veel kledingstukken heel mooi te staan.
Close-upjes van de kettinkjes.En dit schattige portemonneetje nog, gekocht op een markt in Sitges :)Dat was het weer voor vandaag!

Liefs,

Loes

5 comments:

 1. Lovely finds
  love the shirts and necklaces.

  ReplyDelete
 2. Oeeeh vind de kettingen heel erg mooi! En dat portemonneetje is te schattig:)!

  XxX Farah

  www.formulafarah.com

  ReplyDelete