Translate!

Tuesday, October 15, 2013

New in: wintercollectie van Lush!Hallo lieve lezers!

Het moge duidelijk zijn dat ik een groot Lush-fan ben. Ik heb dan ook eventjes geleefd naar 4 oktober, de dag dat hun wintercollectie in de winkels kwam - en dierendag!-. Ja, zo sukkel ben ik echt, ik keek enorm uit naar de wintercollectie van Lush. Ik had op beautyblogs al gezien welke producten er zouden komen en daardoor was ik al helemaal lekker gemaakt haha! Op de dag zelf heb uiteindelijk zes producten gescoord. Normaal gesproken mag ik van mezelf maximaal 1-2 producten per maand kopen (ze zijn niet bijzonder betaalbaar) als een leuke treat voor mezelf. Deze maand mocht ik van mezelf daar even een uitzondering op maken. 

Ik heb de volgende producten gekocht (en wat rook het tasje lekker zeg!):De lush-kenner weet dat dit niet allemaal winterproducten zijn - het hartje rechts is een gewone massage bar die altijd in het assortiment zit. Die wilde ik gewoon ook graag hebben haha. Kijk dan hoe leuk en vrolijk alles bij elkaar eruit ziet! Daar wordt je zelf toch ook vrolijk van- ik wel in ieder geval :)

Ik zal kort even vertellen wat de producten precies zijn:


Dit is de schattige Soot Ball (van de halloweencollectie), een bath ballistic - die gooi je dus je bad in als je er zelf in gaat zitten en dan bruist ie op. Ik heb hem gisteren geprobeerd en hij bruist op (onder het zwart is 'ie licht oranje!) tot alles in je bad onder de miniscule gougen glittertjes zit. Superleuk! Alleen... het bad (en ikzelf) zaten na afloop bedekt in een grijzige waas. Nog best een taakje om dat eraf te poetsen zeg, een douche na het bad is wel nodig.Deze mierzoet-ruikende kegel is de Candy Mountain bubble bar! Hij ruikt echt heel lekker naar snoepjes. Je gebruikt 'm door een stuk af te breken en te verkruimelen onder de lopende kraan van je bad. Dan krijg je heel veel heerlijk schuim en ga je zelf ook lekker zoet ruiken. Ik heb hiervoor een andere bubble bar gehad, The Comforter, en die echt HEERLIJK. Ik ben fan van bubble bars.Eigenlijk is deze ook niet van de wintercollectie, maar van de halloween collectie. Maar dat maakt mij geen hol uit. Ik vind 'm onwijs schattig en hij heet Pumpkin. Het is ook een bubble bar, dus je gebruikt 'm op precies dezelfde manier als de Candy Mountain.Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om een zeep te kopen - want dat is dit -, aangezien ik nog een heerlijk stuk met Honey I Washed The Kids zeep heb liggen. Maar deze rook zo onwijs lekker, dat ik toch maar een stukje heb meegenomen. Deze zeep heet Snow Globe en ruikt heerlijk fris naar citrus. Ik heb er zo ontzettend vaak aan geroken (en onder de neus van m'n vriend geduwd) voor dat ik naar huis ging, zo lekker ruikt ie. Hij is alleen spontaan verdwenen van de Lush-website, dus ik weet nou niet precies wat er allemaal in zit.


Deze kleurige bath ballistic heet Cinders en hij ruikt onwijs lekker naar kaneel! Normaal gesproken vind ik de gewone, ronde bruisballen een beetje saai, maar deze ruikt zo lekker warm en gezellig en hmmm. Lush zegt zelf over Cinders: 'dompel je je onder in een warm bad met kaneel, zoete sinaasappel en de etherische olie van amandel, alsof je wegkruipt bij de open haard met een lekker glas gluhwein. En als je heel stil bent hoor je hoor je het haardvuur knapperen.' En daar kan ik me wel in vinden. Deze heb ik ook al geprobeerd en als hij je badwater nog maar aanraakt, begint 't al gezellig te knetteren. Het deed me een beetje denken aan van die knetter-ijsjes van vroeger haha. En het rook zooo lekker!
En dan de enige die in het gewone assortiment zit (en ook nog eens als enige geen bad- of douche product is, arm schaap), is de massagebar Soft Coeur, ook wel de Honey Mooner genoemd. Hij smelt langzaam op je warme huid en ruikt echt heerlijk (ja sorry, alles ruikt gewoon lekker van Lush) naar een mix van chocolade en karamel en in de kern zit echte chocolade, dat kan je ook op de foto zien. Ik heb hier eens een proefje van gekregen en ik vond 'm echt zo fijn dat ik 'm fullsize wilde hebben. Na het masseren blijft de geur een beetje in de lakens zitten en dat is heel lekker wakker worden ;)

Nou dat was het einde van mijn enthousiaste Lush-verhaal en nee, ik maak geen reclame haha, ik ben gewoon fan!
Houden jullie ook zo van Lush?


Liefs,

Loes


4 comments:

 1. Ahh, wat ziet het er allemaal schattig en leuk uit!

  ReplyDelete
 2. Ohhh heerlijk! Ik heb Cinders en Snow Globe vorig jaar ook aangeschaft. Cinders vond ik heerlijk, die geurrr! Snow Globe is nog steeds niet op en stiekem wil ik ook niet dat ie op gaat. Ook wederom een geweldige geur.

  ReplyDelete
 3. Klinkt allemaal super.. ik ben ook toe om eens flink in te slaan bij lush
  mijn vriendin Rachel http://rachelkromdijk.blogspot.nl is daar ook helemaal verslaafd aan..
  en heeft met mij vorige week nog flink ingeslagen bij de lush.. jaloers vind het zo duur...

  http://rosannevandierenn.blogspot.nl
  ik ben je gaan volgen en heb je site bij mijn favoriete neergezet op mijn blog.

  ReplyDelete