Translate!

Wednesday, October 9, 2013

Beauty Bakery buys & review


Lieve lezers,

Een tijdje terug deed ik een bestelling bij de webshop 'The Beauty Bakery', ik had er een linkje naar gezien op Beautylab.nl en ik werd nieuwsgierig. De site vond ik er superleuk uitzien en na even snel op internet te zoeken naar reviews, leek het me wel leuk om ook eens wat van de shop te proberen! Ik besloot voor een shampoo bar en een facial detox bar te gaan. 

Er was wel een punt waar ik ontevreden over ben. Op de website staat dat ze leveren binnen 3-4 werkdagen, maar in realiteit blijkt dat niet waar te zijn. Ik heb twee weken gewacht; ik verwachtte eigenlijk wel een soort excuses of extraatje whatsoever, maar dat was niet het geval. Nadat ik wat verder had gezocht naar reviews, zag ik dat het blijkbaar veel voorkomt bij de Beauty Bakery dat ze laat leveren. Ik zou zeggen: pas de site dan aan, zodat je geen valse hoop geeft aan je klanten. Geef gewoon toe dat je laat levert. 

However: toen de producten eenmaal aankwamen en ik het pakketje opende, kwam de heerlijke frisse geur van citrus me al tegemoet en kwamen deze twee leuke bars tevoorschijn, samen met een vrolijk visitekaartje van de shop:


Dit is de 'Detox and Repair Solid Shampoo Bar'. Hij ruikt naar munt en belooft een volumineuze bos haar.En dit is de 'Facial Detox Rescue Bar', die ruikt naar citrus, heel lekker fris.Dit is hoe de rescue bar eruit ziet zonder verpakking ;)


Dus: let's try!


Hoe gebruik je de rescue bar? Je schuimt 'm een beetje op met wat water tussen je handen en dan was je je gezicht ermee. Ik ben dan weer zo'n flapdrol die het hele bar gewoon over d'r gezicht smeert, want dat vind ik leuker. En het daarna nog extra insmeren. Daarna eraf wassen met  water en ploink! Je huid is squeeky clean. Letterlijk. M'n huid 'squeekt' en trekt een beetje, wat ik niet zo superrelaxed vind: een lekkere dag- of nachtcreme smeren is wel noodzakelijk. Desondanks wel een lekker cleansing product en hij ruikt zo lekker, hmm!
En dan de big hollywood hair shampoo bar! Zoals gezegd ruikt hij (vrij sterk) naar munt, wat wel lekker verkwikkend is. Je gebruikt 'm door tijdens het douchen (wel even onder het water vandaan stappen, anders gaat de bar erg snel op) over je haar te wrijven en dan gaat 't lekker schuimen. Niet zoveel schuim als met reguliere shampoo, maar wel genoeg. Na het uitspoelen voelt je haar ook weer wat squeeky, maar dat is juist de bedoeling; al die gladmakende stofjes in haarproducten zorgen er juist voor dat je haar snel inkakt! Dus gewoon een fijne conditioner in de puntjes als je dat prettiger vind, of laat het zoals het is. Ik merk inderdaad dat ik VEEL meer volume in m'n haar heb (ik gebruik de shampoo in combinatie met de Big conditioner van Lush -superlekker-) en dat het zelfs na een wasbeurt met een andere shampoo blijft, dat volume. Het voelt wel minder zacht, maar dat neem ik voor lief - dat valt ook wel te verhelpen met een maskertje af en toe.

Al met al ben ik dus wel tevreden over de producten die ik heb besteld, maar aan de service van de shop kan nog wel wat verbeterd worden.
Hebben jullie ervaring met de producten van de Beauty Bakery en wat vonden jullie ervan?


Liefs,

Loes

7 comments:

 1. Leuk!!

  Ik volg je via Bloglovin. Misschien heb je tijd om naar mijn blog te kijken?
  en als je het leuk vind mij terug te volgen?

  xo

  http://myblogxoxo.wordpress.com/

  ReplyDelete
 2. Mmm, lijkt me heerlijk. Balen he als dingen zo lang duren voordat je ze binnen krijgt, Grrr!

  www.lifeofroshelle.nl

  ReplyDelete
 3. Oh dat lijkt me echt heerlijk! :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 4. Het ziet er leuk uit. Ik houd alleen niet van die bars. Geef mij liever vloeibare zeep.

  ReplyDelete
 5. Ziet er goed uit, jammer dat de levering zo lang duurde..

  ReplyDelete
 6. Niet zo netjes van de lange levertijd inderdaad, maar.. het ziet er wel heerlijk uit allemaal. :)

  ReplyDelete
 7. Ik heb heel slechte ervaringen met Beauty Bakery. Mailtjes worden niet of na een week beantwoord, levertijd-afspraken worden niet nagekomen, en ik wacht nog steeds op delen van mijn bestelling van een maand geleden. Eens, maar nooit meer.

  ReplyDelete